logo

Lumea face pariuri pentru 2012: g-commerce, f-commerce sau t-commerce?

logo

Citesc, pentru prima data, despre notiunea de g-commerce (Google Plus commerce adica) si ma intreb daca nu e prea curand sa discutam despre asta.

F commerce (Facebook commerce) are sens…deja exista peste 50 000 de magazine pe Facebook numai pe platforma Payvment. Exista pluginurile de la Facebook si diverse aplicatii custom bazate pe open graph care, integrate in magazinele online clasice, fac recomandari si sugestii de produse pe baza conexiunilor de pe Facebook, lucru care poate duce la cresterea vanzarilor. De asemenea, F-commerce-ul in store prin CheckIn Deals si-a dovedit deja eficienta in multe situatii. Mai multe despre f-commerce in 2011 (via socialcommercetoday):

G commerce inseamna ce? integrarea butonului de +1 in siteurile de e-commerce si what else? Deja se vorbeste despre faptul ca g-commerce va bate f-commerce, ceea ce mi se pare super exagerat. Mai este si t-commerce (Twitter commerce), pe care Payvment pariaza in 2012. Mi se pare greu de crezut (cel putin pentru .ro) dar vom trai si vom vedea.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

logo
logo
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes