logo

Cum sa faci live streaming pe Facebook

logo

Cand vii pe blog la mine si nu gasesti ceva esti invitat sa-mi trimiti un email, sa-mi lasi un comentariu si sa ma intrebi. Iti fac un articol cu dedicatie. No kidding.

Exista un utilizator care cauta zilnic pe Google “cum sa faci livestreaming pe facebook” si ajunge pe siteguru de unde face bounce, probabil pentru ca nu gaseste raspunsul.

Presupun ca e unul si acelasi user pentru ca la mine in analytics imi arata 0% in dreptul New Visits corespunzator keyword-ului si cauta mereu exact aceeasi sintagma (luna asta de 90 de ori:) ).

Asa ca m-am gandit sa ii raspund daca inca nu a gasit solutia.

E simplu sa faci livestreaming pe Facebook.

  • Mergi pe Livestream.com si fa-ti un cont, creeaza un canal etc.
  • Apoi instaleaza aplicatia pe pagina de Facebook unde doresti sa faci livestream-ul. Aici gasesti aplicatia.
  • Urmeaza instructiunile din aplicatie:

Nu intru in detaliile despre instalarea unei aplicatii pe o pagina din motive de timp. Pentru cine nu stie cum se instaleaza, in sectiunea “Aplicatii pentru Pagina Facebook” sunt multe exemple de aplicatii pentru pagini si mod de instalare.

Cine nu se descurca sau are intrebari EMAIL sau COMMENT.


No Responses to “Cum sa faci live streaming pe Facebook”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Aplicatie Facebook pentru live streaming – Ustream | Siteguru.ro - [...] Despre live streaming pe pagina Facebook si despre cum se face pas cu pas am mai scris aici. [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

logo
logo
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes