logo

Ofer cinci cupoane de 50% reducere pentru participarea la Legal Issues in Social Media

logo

legal issues in social mediaPe 8 Noiembrie 2012 va avea loc la Bucuresti Legal Issues in Social Media. Singura conferinta despre marketing si comunicare in retele sociale, care ne spune mai mult decat “publicul tau e pe Facebook, acolo trebuie sa fie si compania ta, caci e un mediu minunat, unde se perinda cainii cu covrigi in coada”.

Se va discuta deschis despre riscurile la care se expune o companie care activeaza in social media si cum sa ne ferim de ele, despre faptul ca acest mediu nu este, sau nu ar trebui sa fie, terenul unde secretarele se joaca de-a comunicarea in numele companiei, despre scantei care se aprind in social media si devin crize de imagine, atunci cand sunt complet ignorate sau prost manageriate.

Nu vor lipsi studii de caz foarte concrete, din care avem de invatat. Eu am participat si anul trecut si recomand evenimentul cu mare caldura.

Mai mult, pentru cei care doresc sa participe, ofer – prin bunavointa Evensys – un discount de 50% pentru primii cinci oameni care solicita inscrierea la eveniment. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un e-mail la office [at] evensys [dot] ro mentionand codul “florenta_legal”.

Mai multe detalii gasiti aici.

Ne vedem acolo!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

logo
logo
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes