logo

Romanii sunt oameni buni?

logo

M-am tot gandit daca sa scriu sau nu despre campania Rom. Stiam de cand am vazut clipul pe blogul lui Cristi ca va genera o groaza de discutii contradictorii, asa cum a facut-o si campania 112 si ca iar va trebui sa ma razboiesc cu lumea.

Pana la urma m-am decis ca trebuie sa scriu. Nu pentru ca toti romanii sunt buni, inteligenti, ospitalieri, civilizati, muncitori si ce alte adjective pozitive mai gasiti. Ci pentru ca nu toti sunt paduchiosi, hoti si prosti. Pentru ca nu imi place ca eu si oamenii buni si decenti din jurul meu (care sunt destui) sa fim asociati cu etichetele astea. Pentru ca nu e drept.

Asa ca am scris articolul care, impreuna cu alte articole scrise pe alte bloguri va ajuta la imbunatatirea imaginii Romaniei pe Google. Atentie! E vorba de schimbarea IMAGINII, nu de remedierea problemelor pe care le fac UNII romani prin Europa, lucru care intra in atributiunile autoritatilor romane.

Asa ca daca esti blogger si nu te simti prost, hot, paduchios, scrie si tu un articol despre romanii buni, muncitori, decenti, cu bun simt sau cum or mai fi oamenii cu care iti place sa te inconjori. Pentru ca acei oameni la care tu tii nu merita sa poarte asemenea etichete.

Daca nu esti blogger, tot poti face ceva. Cu cat vor exista mai multi oameni care cauta pe google romani + un adjectiv bun, cu atat va fi mai probabil ca sugestiile Google sa fie schimbate din romani prosti, hoti etc in  romani + adjective mai bune. Si exista si un site dedicat pentru asta. Incercati. E si amuzant si face si ceva bun ;)


2 Responses to “Romanii sunt oameni buni?”

  1. Manuel says:

    Am scris si eu. Ca si data trecuta, campania a trezit deja discutii interesante. Cred ca merita sa facem o miscare in genul articolelor sia cautarilor pe Google. Hai sa fim singurii destepti din Google :) )

  2. Florenta says:

    da, stiu ca asa au si altii :)

Trackbacks/Pingbacks

  1. Caut oameni cu talent la oameni buni | M A N A F U * - [...] Romanii sunt oameni buni (siteguru.ro) [...]
  2. Romanii sunt mai buni decat zice Google(Da, “Romanii sunt destepti!”) | Ionut Oprea - [...] Romanii sunt destepti (siteguru.ro) [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

logo
logo
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes