logo

Cei trei castigatori sunt…

logo

La propunerea Renault v-am povestit, intr-un articol trecut, despre o pasiune tare draga mie, provocandu-va si pe voi sa va amntiti si sa imi scrieti despre prima intalnire cu pasiunea voastra.

Misiunea ingrata in toata povestea asta, aceea de a alege trei castigatori, imi revine mie…Cu mare greutate m-am decis, pentru ca fiecare istorioara de-a voastra mi-a mers la suflet si va multumesc tuturor…Dar acum ce sa fac…nu ma pot spala pe maini la final!

Asadar, machetele de Renault Clio rosu ca focul, revin urmatorilor: Andreea, Benny si Meleaca (pentru ca stiu putin din povestea Andreei si pentru ca a scris atat de frumos despre viata, pentru ca vad rezultatele pasiunii lui Benny si va spun ca sunt fotografii ireal de frumoase si pentru ca Meleaca este omul pasiune, daca pot sa spun asa…daca ii rapesti pasiunile l-ai lasat fara aer – se vede si dupa cum povesteste despre ele :D )

Sincer, sunt invidioasa pe cei trei castigatori ca vor avea asa o frumusete in miniatura :) . Am vazut pentru prima data noul Renault Clio expus in galeriile Real. Eram cu Andrei si ne-am invartit un sfert de ora pe langa el, cu gura cascata, uimiti atat de designul super reusit dar mai ales de culoare (prietenii stiu ca intotdeauna mi-am dorit o masina rosie, dar niciodata nu am gasit un rosu care sa imi placa la modelele pe care le voiam). Acum l-am gasit si nu costa decat 10 200 de euro. Cred ca in DEX, cuvintele pasiune si ispita ar trebui sa fie insotite de poza noului Renault Clio :) .

 


2 Responses to “Cei trei castigatori sunt…”

  1. Andrea says:

    Mulțumesc tare, tare, tare mult Florența! Cu toate că tu ai ales scurta mea povestioară despre pasiuni, în fața altor povești minunate, mult mai frumoase, știu sigur că ea nu-i cu nimic mai aparte. Și mă întreb dacă nu cumva macheta nu ar trebui să stea pe raftul tău… Dacă-mi amintesc bine ai scris un articol întreg despre pasiuni, nu doar un comentariu : )))
    Trebuie neapărat să-ți găsim acea mașină roșie pe care o dorești!

  2. Alexandru says:

    Eh, ce sa faci ..asta e . Bravo lor oricum , sa fie sanatosi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

logo
logo
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes