logo

Brasovenii au votat: duc o viata roz intr-un oras verde

logo

Dupa cum va spuneam, vineri am fost la un eveniment simpatic marca Avon. Treaba s-a petrecut in Piata Sfatului si a fost cu voie buna, muzica, dans, multe zambete, sedinte de make-up profesionist si, cel mai fain, un sistem simpatic de vot pentru…culoarea oficiala a Brasovului. Si sa vedeti cum aratau voturile cand am plecat eu…dupa concertul Antoniei:

Daca as trage concluzia ca brasovenii duc o viata roz intr-un oras verde, ati zice ca ignor voit faptul ca piata era plina de fetite care se plimbau non stop prin poarta roz :d. Ati zice ca sunt subiectiva, ca-mi place mie prea mult Brasovul si interpretez cum vreau eu. Dar sa ne gandim si altfel: piata era plina de copii (de-aia s-a votat mult roz, carcotesc unii). Dar mie imi place sa cred ca la Brasov oamenii vad viata in culori vii, altfel n-ar face atat de multi copii :) .

In alta ordine de idei, am asistat la cateva sedinte de make-up si concluzia e ca fac minuni (va recomand sa incercati macar o data) si am primit un ruj (tester) absolut magnific din noul catalog (dar nu scria nimic pe el – din ce colectie, ce ton etc, asa ca trebuie sa fac multe sapaturi. Cand aflu va spun si voua :) ).

Sa fiti frumoase (si frumosi, evident) si sa ne mai intalnim la evenimente din astea vesele si colorate!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

logo
logo
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes